середу, 16 червня 2010 р.

День третій

Сьогодні Ви познайомились з системою оцінювання курсів в Moodle, розглянули можливі категорії, значимість оцінок та тести. Кожен із Вас одразу задумався, як організувати оцінювання власних курсів.

Поділіться своїми думками:
1. Коротко про організацію (як будете оцінювати, які категорії, за темами чи формами роботи)
2. Чи всім Вашим вимогам до оцінювання задовільняє Moodle (наведіть приклади)

5 коментарів:

  1. Moodle -потужний засіб оцінювання успішності студентів. Я створила урок, семінар, тест, завдання до уроку та курсу,опитування, форум тощо.
    Мене більше цікавить тестові завдання з підстановкой і т.д.

    ВідповістиВидалити
  2. Відкрили нові можливості Мудл.Створили уроки, курси. Мені дуже сподобались завдання у вигляді тестів з різними можливостями.

    ВідповістиВидалити
  3. Система оцінювання дуже цікава, моєму курсу більше відповідає оцінювання за видами роботи. Але на жаль, не всі види роботи можна оцінити у Мудл, тому частково доведеться проводити оцінювання окремо.

    ВідповістиВидалити
  4. За допомогою системи мудл можна розробити власну систему оцінювання, різні форми опитування: форум, тести, урок. Але на розробку необхідно дуже багато часу, щоб повністю продумати всі завдання і розробити систему оцінювання.

    ВідповістиВидалити
  5. Запропоновані на платформі MOODLE тестові завдання зручні для багаторазового використання через банк тестових завдань. Але для спеціальності "Переклад", вони не зовсім підходять, оскільки завдання на переклад відкриті й потребують безпосередньої перевірки викладача.
    Виставляти результати оцінювання можна, але це додаткова робота. Тому я не знаю, чи потрібно результати відкритих завдань публікувати на платформі. Можливо, якщо це частина завдання. Треба добре подумати.

    ВідповістиВидалити