пʼятницю, 18 червня 2010 р.

День п'ятий (останній)

Вітаємо учасників тренінгу з виходом на фінішну пряму.
Сьогодні Ви доробите свій проект та захистите його. Цей тиждень був дуже напруженим. Всі ми добряче попрацювали і заслуговуємо на відпочинок.
Тренери бажають Вам вдалих вихідних та успіхів на теренах Інтернету.

8 коментарів:

  1. Дякую тренерам за підтримку та допомогу у цьому курсі.Без Вас - виконання цих завдань було б неможливим.
    Тепер я відчуваю себе більш впевнено в середовищі Мудл та Wiki!

    ВідповістиВидалити
  2. На початку заняття з Вікі здавалося, що там взагалі нічого не зрозуміло. Але до кінця заняття робота з Вікі стала здаватися легшою, ніж з Мудл. Парадокс! Можливо, це із-за того, що у Вікі більше повторюваних/однотипних завдань?
    Хоч, чесно кажучи, зараз я не певна, що зможу все те, що ми робили з тренерами, відтворити самостійно :(((

    ВідповістиВидалити
  3. У нас тут сьогодні планета Шелезяка: нема світла!!! Шкода! Деякі моменти все ще залишаються незрозумілими. Нічого, є вихідні.Розберемось!

    Викладачам нашим - честь і хвала!!! Хотіла б я мати таке терпіння!!! Все, що ми знаємо і вміємо зараз - ваша заслуга!!! Дякую

    ВідповістиВидалити
  4. Великий THANKS за підтримку та бездоганне володіння тренерами ресурсами Вікі та Мудл. Окрема подяка та респект за терпіння та грамотну подачу матеріалу. Це був новий аспект для мене, як повсякденного серфера інету!!!!!!!!!!!!
    З повагою............Н. Ковтун

    ВідповістиВидалити
  5. Дякуємо нашим тренерам за масу нових знань та за терпіння, якого їм знадобилося немало з такими "прогресивними" студентами, як ми. Курси надзвичайно цікаві, з"явилася купа ідей по їх втіленню та реалізації у навчальному процесі. Єдинне, що трішки лякає, - це той об"єм роботи, який потрібно зробити викладачеві, для організації навчального процесу засобами Вікі та Мудл та розробки своїх курсів)))))))))

    ВідповістиВидалити
  6. Величезна подяка нашим тренерам, які не зважаючи на наші недоліки та непорозуміння все-таки дійшли з нами до кінця наших курсів та зробили їх для нас цікавими і новими. Це був новий досвід для нас, що надасть нам змогу в майбутньому розробляти цікаві проекти і успішно втілювати їх в освітній галузі.
    Великий RESPECT нашим тренерам!!!

    ВідповістиВидалити
  7. ДЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯКУЮ тренерам-гуру на курс, але для розробки та прожовження створення власних курсів нам треба подружитися

    ВідповістиВидалити
  8. З RESPECTом я цілком погоджуюсь, але за обіцянку створювати курс ловлю на слові

    ВідповістиВидалити